Nieuwsbrief December2022

nieuwsbrief december

Beste ouders

De kerstvakantie is alweer van start gegaan.

De kinderen hebben de afgelopen weken weer veel geleerd betreffende de leervakken.

Daarnaast was er zoals gebruikelijk ook natuurlijk aandacht voor andere vakken/activiteiten.

Wekelijks klonken in alle klaslokalen vrolijke tonen wanneer Juf Lena weer leuke muzieklessen verzorgde.

Ook hebben de kinderen zich kunnen uitleven tijdens de judolessen.

Vervolgens waren de sinterklaas- en kerstviering opnieuw een groot succes.

Vanwege de verbouwing hebben we dit in aangepaste vorm moeten vieren, maar wat is dit goed gelukt dankzij de enorme inzet van de ouderraad en jullie. Grote dank daarvoor! Intussen heeft het opleveren en de verhuizing van de tweede fase plaatsgevonden.

klaslokalen van de groepen 5 t/m 8 zijn klaar om na de kerstvakantie in gebruik te nemen. Ook zijn onder andere een nieuwe keuken, een atelier en een receptie gerealiseerd. De kinderen van de bovenbouw keken hun ogen uit. Bent u ook nieuwsgierig, dan kunt u de eerste ochtend na de vakantie even met uw zoon/dochter mee naar binnen lopen om ook een kijkje te nemen. Het schoolgebouw is echter nog niet helemaal klaar. De leerpleinen en algemene ruimtes worden vlak na de carnavalsvakantie ingericht met nieuwe meubels.

schoolplein kan natuurlijk niet achterblijven en zal waarschijnlijk in mei klaar zijn. Dan zal ook een officiële feestelijke opening georganiseerd worden. Over de precieze datum en invulling hiervan houden we jullie op de hoogte. Namens het hele team wens ik jullie een leuke vakantie, hele fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling!

Ilona Ploem schooldirecteur

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details