Welkom terug!

Na zes weken vakantie hebben we de afgelopen twee weken letterlijk een frisse start gemaakt dit schooljaar. Alle leerlingen werden afgestoft en welkom geheten in hun nieuwe groep. Om de leerlingen welkom te heten was er op de tweede dag weer heerlijk het jaar ingesprongen.

Voor zowel leerlingen, ouders als de leerkrachten was het even wennen. Er zijn veel dingen veranderd. Sinds dit jaar hebben we nieuwe schooltijden (ma-di-do tot 15.00u) en is er een start gemaakt met de Gezonde Basisschool.
Dankzij twee oefendagen aan het eind van vorig schooljaar hebben we hier een vliegende start mee gemaakt. Elke grote pauze worden activiteiten georganiseerd en kunnen leerlingen onder begeleiding kennis maken met zowel nieuwe als bekende spellen. Door het nieuwe schoolplein is er ook veel meer ruimte om spellen te spelen. Van voetbal tot een free run-parcours en van Raak en Haal tot racen met de karren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Om de ouders op de hoogte te brengen van de jaargroep heeft er sinds lange tijd weer een gezamenlijke infoavond plaatsgevonden. Hier hebben we mooie en waardevolle reacties op gekregen.

Samen met de leerlingen, ouders en leerkrachten gaan we er weer een top schooljaar van maken!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details