Juf Elleke

elleke.gerits@movare.nl

Mag ik me voorstellen:

Elleke Gerits en ik ben op Bs Mijn Spoor het "mannesje van alles. Werk sinds 2000 op deze plek. De eerste jaren als groepsleerkracht en sinds 2020 als administratieve medewerkster.

Ik zorg dat de administratie op orde is en help iedereen graag als er aanpassingen zijn wat betreft verhuizing, nieuwe telefoonnummers of andere e-mailadressen. Dit is belangrijk voor de bereikbaarheid via Parro of gewoon als wij snel contact met u willen opnemen. Laat het me weten als er iets veranderd dan zorg ik dat alles goed in ons leerlingadministratie programma staat.

Verder weten de kinderen me ook te vinden bij kleine ongelukjes, als EHBO'er en BHV'er zorg ik vooral voor pleisters en natuurlijk bij grotere ongelukjes nemen we meteen contact op met ouders en/ of hulpverleners

Ook ondersteun ik de leerkrachten van de onderbouw waar het mogelijk is. Maar help natuurlijk ook als op andere plekken extra hand en span diensten gedaan moeten worden.

Zijn er problemen op ICT gebied ben ik het aanspreek punt als ICT-Cöordinator. Hebt u problemen met inloggen bij Parro of lukt het niet om via Teams in te loggen, bel gerust en meestal kan ik verder helpen.

Daarnaast ben ik het aanspreekpunt namens het team voor de ouderraad en Alcander.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details